واردات زردچوبه

واردات زردچوبه

 

 

 

واردات زردچوبه

قطعا می دانید که زردچوبه از جمله ادویه جات های بسیار پرفروش در دنیا می باشد که استفاده از آن در کشور ایران هم بسیار رایج می باشد. به همین خاطر است که واردات زردچوبه از کشورهای خارجی به عنوان محصولات پرمصرف به کشورهای مختلف انجام می شود.

برای وارد کردن این ادویه پرفروش قوانین و مقرارت خاصی وجود دارد که باید نسبت به آن ها اطلاعات کامل و دقیقی داشته باشید.

گونه های معروف زردچوبه جهت واردات

برای واردات زردچوبه نیاز است تا با گونه های مختلفی که دارد آشنا باشید. این ادویه پرفروش که به زعفران هندی نیز معروف می باشد از جمله محصولات پرمصرف برای هر خانوار می باشد که طعم خاص و بینظیری به غذا می دهد.

ناگفته نماند که از زردچوبه در بخش داروسازی و سلامت هم استفاده می شود زیرا خواص درمانی بسیار زیادی دارد.

در کشورهایی همچون هند تولید این محصول به صورت رقابتی می باشد و باید بگوییم که، استفاده از آن در این کشور قسمتی از فرهنگ مرد هند را تشکیل می دهد.

به طور کلی دو گونه معروف زردچوبه به نام های Madras و Alleppey در بازار تجاری بیشتر از سایر محصولات طرفدار و فروش دارد و مصرف آن ها در کشورهایی همچون انگلستان و آمریکا بسیار زیاد می باشد.

 

کشورهای وارد کننده زردچوبه

با توجه به این مسئله که مردم نسبت به خواص محصولات ارگانیک و گیاهی اطلاعات زیادی دارند باعث شده تا فروش محصولات کشاورزی و ادویه جات هایی همچون زردچوبه روز به روز افزایش پیدا کند.

به همین خاطر بازار مربوط به واردات زردچوبه از کشورهای خارجی بسیار داغ می باشد.

اما، در رابطه با کشورهای وارد کننده زردچوبه باید بگوییم که کشورهای خاورمیانه و کشورهایی همچون آفریقا که در تولید این ادویه نقش بسیار مهمی دارند علاوه بر صادر کردن زردچوبه به کشورهای مختلف از آن برای مصارف داخلی زیادی هم استفاده می کنند.

کشورهایی که سهم بسیار زیادی از واردات جهانی زردچوبه بر عهده دار می باشند عبارتند از:

  • ژآپن
  • ایران
  • سریلانکا

شاید به همین خاطر باشد که ایران از جمله واردکنندگان اصلی زردچوبه به شمار می آیدکه واردات این محصول پرفروش را مطابق با قوانین و مقررات مربوط به آن به درستی انجام می دهد.

 

واردات زردچوبه از کشورهای خارجی

به عنوان یک بازرگان باتجربه بدون شک می دانید که واردات هر کالایی به کشور ایران یا هر کشور دیگری دارای یک سری نکات ریز اما بسیار مهم می باشد که باید به آن ها توجه زیادی داشته باشید.

اما متاسفانه دوستان بازرگان زیادی هستند که نسبت به مراحل واردات کالا کوتاهی می کنند و همین مسئله باعث به وجود آمدن مشکلات زیادی برای آن ها می شود.

از این روز کسب اطلاعات لازم برای واردات زردچوبه از کشورهای خارجی یا واردات کالا از دبی امری است لازم و ضروری تا بتوانید در کوتاهترین زمان ممکن مراحل ترخیص کردن آن ها را نیز انجام دهید.

در ادامه بیشتر درباره مراحل واردات زردچوبه از کشورهای خارجی برایتان گفته ایم.

مراحل واردات زردچوبه از کشورهای خارجی

  1. دریافت کارت بازرگانی
  2. انتخاب کشور و نوع زردچوبه های وارداتی
  3. مذاکره با فروشنده در خصوص زردچوبه های وارداتی
  4. ثبت سفارش و درخواست ارسال
  5. اخذ مجوز برای واردات زردچوبه
  6. ترخیص زردچوبه از گمرک

 

دریافت کارت بازرگانی

اولین و به نوعی مهمترین مرحله از مراحل مربوط به واردات زردچوبه از کشورهای خارجی داشتن کارت بازرگانی می باشد. داشتن این کارت برای این است که شما دوستان بازرگان و شرکت های بازرگانی اجاره وارد کردن زردچوبه به کشور را داشته باشید.

انتخاب کشور و نوع زردچوبه های وارداتی

مرحله مهم بعدی، شناسایی کشورهایی است که در تولید زردچوبه فعالیت دارند. شما باید این کشورها را شناسایی کرده و فروشنده ای را پیدا کنید که محصولات باکیفیت و قیمت مناسب را ارائه می دهد.

در ضمن باید به این مسئله هم توجه داشته باشید که زردچوبه های وارداتی باید مطابق با قوانین گمرکی کشور ایران باشند.

مذاکره با فروشنده در خصوص زردچوبه های وارداتی

بعد از انجام مرحله قبلی، شما باید به عنوان یک خریدار با فروشنده وارد مذاکره شوید و تا بر سر قیمت، شیوه ارسال، نوع بسته بندی زردچوبه و…  با هم به توافق رسیده و این موارد مهم را مورد بررسی قرار دهید.

ثبت سفارش و درخواست ارسال

از مهمترین موارد مربوط به واردات کالا، ثبت سفارش و درخواست ارسال آن ها می باشد. زمانیکه شما موارد و امور مربوط به ثبت سفارش خود کالا را انجام می دهید باید فاکتور پروفرما را ارسال کرده و هزینه را نیز به صورت بین المللی برای فروشنده واریز کنید.

اخذ مجوز برای واردات زردچوبه

برای واردات هر کالایی نیاز به یک سری مجوزها می باشد که واردات زردچوبه از کشورهای خارجی هم از این قاعده مستثنا نمی باشد.

مهمترین مجوزی که برای واردات زردچوبه مورد نیاز می باشد، مجوزی است که باید از سازمان بهداشت دریافت کنید.

ترخیص زردچوبه از گمرک

بعد از اخذ مجوز، کالای وارداتی شما در گمرک توسط کارشناس مربوط مورد بازرسی قرار می گیرد و هزینه هایی براساس نوع بار و ارزش کالا از شما یا ترخیص کار دریافت می شود و در نهایت مجوز ترخیص برای کالا صادر می شود.

لیست زردچوبه های وارداتی مجاز

برای اینکه جهت واردات زردچوبه از کشورهای خارجی دچار مشکل نشوید و راحتر بتوانید تجارتی که می خواهید را انجام دهید در این بخش به چند مورد از زردچوبه هایی که واردات آن ها مجاز است و بدون دردسر می توانید روند قانونی آن ها را برای واردات و ترخیص کردن از گمرکات مربوطه انجام دهید اشاره کرده ایم.

  • زردچوبه نکوبیده
  •  زردچوبه بسته ای
  •  زردچوبه آسیاب شده
  • چوب زردچوبه
  •  زردچوبه فله ای
  • پودر زردچوبه
  • زردچوبه ریشه گیاه

 

در نهایت اینکه

سعی ما بر این بود تا در مطلب امروز اشاره ای به اصول واردات زردچوبه از کشورهای خارجی داشته باشیم و کمی در این مورد اطلاعات در اختیار شما دوستان بازرگان قرار دهیم.

شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات و راهنمایی های بیشتر با مشاوران و کارشناسان ما در ارتباط باشید.